Het bedrijf Tjalma auto’s

In 2006 startte Willem Tjalma zijn autobedrijf aan de Oppedijk van Veenweg 3 in Burgum. Een kantoorruimte naast De Boer Tweewielers en een occasionterrein met een vijftal auto’s was zijn begin. Door Willem zijn gedrevenheid en zijn trouwe klanten werd deze ruimte al gauw te klein. Daarom verhuisde Tjalma Auto’s in 2007 naar een pand een stukje verderop aan de Oppedijk van Veenweg 30A.

Hier werd naast de showroom, welke werd overgenomen van Auto Variant, ook een werkplaats en kantoorruimte gerealiseerd.  Sinds deze stap ging het bedrijf groeien en werd er personeel aangetrokken. Na een aantal jaren hier zaken te hebben gedaan had Willem de mogelijkheid het gehele pand te betrekken en ook de voorzijde aan de Oppedijk van Veenweg over te nemen.

Inmiddels staan er zo’n 30 diverse occasions in verschillende prijsklassen. De meeste auto’s worden ingekocht bij lease-maatschappijen en merkdealers. Bij deze auto’s zijn de onderhoudswerkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd en zijn de meterstanden altijd correct. Bovendien zijn wij een RDW erkend bedrijf zodat u altijd een vrijwaring krijgt van uw ingeruilde occasion.

Tjalma Auto's
Tjalma Auto's
Mogelijk gemaakt door Mobilox